Köpvillkor

 
Förstasidan

 

Köpvillkor
Om cookies
Om Kalebass

 

 
Detta är Kalebass köpvillkor.

Orderbekräftelse skickas till kunden när vi kontrollerat beställningen, det går således inte ut någon automatisk bekräftelse direkt efter avslutad beställning.

Samtliga priser inkluderar vid försäljningstillfället gällande mervärdesskatt, för närvarande 25%.

Frakt tillkommer på alla priser om inte annat anges.

Ej utlösta försändelser debiteras med frakt och returfrakt till fulla värdet.

Vara som är felaktig ersätts med ny vara.

Om beställda varor är restnoterade eller utgått ur sortimentet meddelas kunden via e-post och ges möjlighet att få ersättningsvara eller annullera beställningen av aktuell produkt.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i webbplatsen utan ytterligare meddelande och vi reserverar oss för feltryck.

Vi fråntar oss allt ansvar för skador uppkomna då varor från Kalebass använts av konsumenten på ett felaktigt sätt. Observera att det vid användning av ballonger är viktigt att skydda hörsel och syn. För små barn utgör ouppblåsta och trasiga ballonger en kvävningsrisk.

14 dagars öppet köp gäller från att varorna mottagits av kund. Om du ångrar Dig får Du pengarna tillbaka för oanvända, oskadade varor i oöppnat originalemballage. Kontakta oss för att få ett returnummer innan varorna skickas tillbaka. Fraktkostnaden återbetalas endast om hela beställningen annuleras. Du står för returfrakten samt skyldigheten att varorna anländer till oss i oskadat skick. Därefter återbetalar vi aktuellt belopp med en postgiroutbetalning eller till av kunden angivet postgirokonto inom 30 dagar.

Vi följer Svenska Postorderföreningens Branschregler. Utförligare information om dina rättigheter och skyldigheter som kund finns hos Konsumentverket.

Om tvist uppstår följer vi Allmänna reklamationsnämndens beslut.


© 2008 Kalebass HB

Rubinvägen 33 • 752 68 Uppsala • info@kalebass.se